Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

““Irodánk berendezésekor fontosnak tartottuk, hogy növényekkel tegyük színesebbé a környezetünket. Erre a Decorum Kft-től kaptuk a legérthetőbb, és minden szempontból legrugalmasabb ajánlatot. Kiss Tamás gondoskodásának és szakértelmének köszön”
Actavis Hungary Kft.

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Vízmérce és működése: Minden esetben a vízszint jelzésére szolgál. Az öntözések közötti időszakban a pillanatnyi vízszintet mutatja. Működése: locsoláskor az víz lefelé haladva, összegyűlik a tartó alján és a vízszint emelkedni kezd. A mutató felfelé mozogva jelzi ezt. Jelzései: Minimum - ilyenkor a tartó alján már nincs víz, tehát aktuális a locsolás. Optimum - a feltöltési optimumot jelzi, amikor ideér a mutató abba kell hagyni a locsolást. Maximum - ha pl. nyaralunk, eddig töltjük a vizet, ami tovább elég

Tovább a kisokosra