Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“"Kiss Tamás fogalom a REHAU kollektívája számára. Jó ismerője a Vállalat biatorbágyi irodaépületében a hidrokultúrás növényeknek, amik idén már 10 éve díszitik előterünket, raktári ügyfélfogadónkat, tárgyalóinkat és kisebb-nagyobb irodahel”
REHAU Kft

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Hidropónia: A hidropónia kifejezés a görög hydro-víz és ponos-munka szavakból áll. Olyan módszer ahol kulturnövényeket (pl. zöldség, szamóca, gerbera), föld helyett valamilyen más közegben (pl. kvarc homok, perilt, vermikulit, kőzetgyapot) termesztenek. A tápanyagutánpótlás, szabályozottan, tápoldat formájában történik, amit az öntözővízhez adagolnak.

Tovább a kisokosra