Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“Kedves Tamás! "A munkájáról csak pozitívan tudok nyilatkozni. A növények nagyon szerették a szakszerű kezelést és törődést, és végtelenül hálásak is voltak érte. Mindig pontosan és alaposan vizsgálta meg az állapotukat, és ennek megfelelően”
WWIG Zrt.

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Túlöntözés: A szobanövények legnagyobb ellensége! Már egyszeri alkalom is végzetes lehet. Ha a gyökérzónában pang a víz és a gyökerek nem jutnak levegőhöz, részleges vagy teljes gyökérpusztulás, majd rothadás történhet. A növény hiába áll vízben, az elhalt gyökerek miatt, mégsem jut hozzá. A leveleken keresztül egy idő után a saját szöveteiből ad le vizet, meglankad, ugyanúgy mint mikor száraz a földje. Ilyenkor azonnal meg kell szüntetni a mocsári állapotot és szárítás után is csak óvatosan szabad öntözn

Tovább a kisokosra