Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“"Mindenkinek ajánljuk figyelmébe ezt az igazán kedves, szakszerű, precíz szolgáltatást, amit Tamástól, azaz a Decorumtól kaptunk. Minden kérésünknek rugalmasan elegett tett, sőt, még néhány váratlan, extra kérésünket is gyorsan és kíválóan me”
EF Education Hungary

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Geotropizmus: Más néven gravitropizmus. A gravitációs erő hatására, a növény bármely helyzetében (még akkor is a feje tetejére állítják), a gyökere lefelé, míg a hajtása(i) ellenkező irányba, felfelé kezd(enek) növekedni. Mindkét esetben az auxin nevű növényi hormon megváltozó eloszlása váltja ki a reakciót.

Tovább a kisokosra