Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

““Irodánk berendezésekor fontosnak tartottuk, hogy növényekkel tegyük színesebbé a környezetünket. Erre a Decorum Kft-től kaptuk a legérthetőbb, és minden szempontból legrugalmasabb ajánlatot. Kiss Tamás gondoskodásának és szakértelmének köszön”
Actavis Hungary Kft.

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Tuffos növény: Több - általában eltérő magasságú, azonos fajtájú - egy cserépben nevelt növény. A csúcson hajtó, törzset nevelő fajták (pl. Yucca, Dracaena fajták) a levelei nem levélnyéllel kapcsolódnak, hanem körülölelik a szárat. Visszametszés után a felső rügyekből új hajtás(ok) képződnek. Azért, hogy a teret jobban kitöltsék egy cserépbe eleve kettő, három vagy több, különböző méretű növényt ültetnek össze. Az alsó részeken kihajtás továbbra sem várható.

Tovább a kisokosra