Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“"Cégünk évek óta kapcsolatban áll Kiss Tamással. Szeretnék mindig ilyen korrekt partnerrel együtt dolgozni! Az előzetes irodabejárás és konzultáció után kapott árajánlat áttekinthető, világos és részletes volt. Mindig a megbeszélt időpontban p”
Makhteshim Agan Hungary Zrt.

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Önöntöző szett: A bonyodalmas pl. "alsó öntözést lehetővé tevő szett" kifejezés leegyszerűsítése. Beépíthető kiegészítő, amivel a kaspó alján egy olyan víztartályt lehet kialakítani, amit egy belül egy függőleges csatorna köt össze a felszínnel. Ezen keresztül lehet feltölteni a vízteret. A csatornában van a vízmérce is, ami az aktuális vízszintet mutatja. Segítségével a gyökérzóna nedvesen tartható, biztonsággal elkerülhető a túlöntözés, ugyanakkor csökkenthető az öntözések gyakorisága.

Tovább a kisokosra