Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“„Csak bíztunk benne, hogy nem üres fogadkozás amikor Tamás azt ígérte, növényeink fél év múlva szebbek lesznek, mint mikor megérkeznek az irodánkba. De valóban így történt. Az eltelt több mint egy év alatt nem merült fel semmi probléma, virágai”
Actavis Hungária Kft

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Túlöntözés: A szobanövények legnagyobb ellensége! Már egyszeri alkalom is végzetes lehet. Ha a gyökérzónában pang a víz és a gyökerek nem jutnak levegőhöz, részleges vagy teljes gyökérpusztulás, majd rothadás történhet. A növény hiába áll vízben, az elhalt gyökerek miatt, mégsem jut hozzá. A leveleken keresztül egy idő után a saját szöveteiből ad le vizet, meglankad, ugyanúgy mint mikor száraz a földje. Ilyenkor azonnal meg kell szüntetni a mocsári állapotot és szárítás után is csak óvatosan szabad öntözn

Tovább a kisokosra