Új irodai növények egyenesen a kertészetből

1. Új irodai növények egyenesen a kertészetből

Az Önök igényei szerint, az irodai adottságok ismeretében, egyedi ajánlatot készítünk legalább két változatban.

Irodai növények gondozása

2. Irodai növények gondozása

Új és a meglévő növények alkalmi vagy rendszeres, igény szerinti gyakorisággal történő gondozása.

Hidrokultúra: a modern megoldás

3. Hidrokultúra: a modern megoldás

Átültetést nem kívánó, föld nélküli rendszer, ami a növény igényeit maradéktalanul kiszolgálja. Elkerülhető a növénypusztuláshoz vezető túlöntözés!

ReferenciáimReferenciám

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk. A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Irodai növény referenciák

Ügyfeleim mondtákÜgyfeleim mondták

“"Soha sem volt bátorságom a növényeket annyira visszavágni, mint amennyire kellene. Tamás jött, gondos tekintettel mérlegelte a helyzetet, majd jól irányzott nyisszantásokkal megadta a kívánt formát. Minden virág megkapta a neki illő és kellő tápot.”
STALLUM S+S Kft

További ügyfélvélemények

KisokosKisokos

Hidrokultúra: Föld nélküli növénytartási rendszer. Szobanövények esetében, lakásban, irodában, föld helyett agyaggranulátumban nevelik ill. tartják a növényt. A vízmércével ellátott tartóban (pl. kaspó), tápoldat vagy speciális műtrágya adagolásával tartott virág átültetésére nincs szükség. A túlöntözés kiküszöbölhető. Az öntözés időpontja, mennyisége a vízmérce segítségével bárki számára érthető.

Tovább a kisokosra